Her finder du de oftest stillede spørgsmål til Masterkontoen og LetRegnskab.dk
Vælg hvilke spørgsmål du kunne tænke dig at få mere information i menuen for FAQ

Masterkonto – er din administrator konto som du opretter hos LetRegnskab. Heri opretter du dine klienter og dine medarbejder.
For at udarbejder din årsrapport med tilhørende skatteberegninger, skal du klikke på Dan Ark og vælger det indkomst år som du vil udarbejde årsregnskab for.

Letbox – er den filmappe i skyen hvor dit færdige oplysningsark samt årsregnskabet og øvrige dokumenter uploades.

LetRegnskab
– er selve programmet hvor du udarbejder din årsrapport og de dertilhørende skatte beregninger og udbytte erklæringer.